(untitled) (AmbientalMENTEsustentable, 2015)
Este artigo ten como obxectivo presentar parte dun "Máster en Educación" de investigación e ten como obxectivo presentar un estudo sobre as prácticas pedagóxicas desenvolvidas na Educación Elemental de EMNPS. A recollida de datos levouse a cabo mediante a análise de documentos relacionados coa inserción de AE ​​na escola primaria e un cuestionario respondido polo profesorado co fin de analizar como a infraestrutura ofrecida pola institución contribúe ao desenvolvemento dunha proposta de AE. Cos resultados púidose comprobar que o enfoque dos temas sobre o medio ambiente ocorre a tempo e a práctica desenvolvida non aborda a EE como unha dimensión real do proceso educativo. Así, suxírese que a escola invista na formación continua do seu profesorado, especialmente no que se refire ao enfoque dos problemas ambientais.