Voos e desembarques nas xanelas existenciais da Educación Ambiental (AmbientalMENTEsustentable, 2020)
Este artigo é un ensaio vivido na existencia elocuente nun momento de pandemia. Desde as vagas horas de soidade, o aprazamento da aperta e, á veces, a desesperación de presenciar la ruína planetaria ante o desastre que a propia humanidade creou, crendo que ol capitalismo era a gran solución. Máis alá do mercado, as vidas non teñen prezo, independientemente dqs cores que teñan. E é enorme a contribución da educación ambiental á resignificación dunha nova humanidade.