(untitled) (Revista Galega de Filoloxía, 2006)
O presente artigo pretende dar conta dos resultados alcanzados polo proxecto de investigación levado a cabo no ámbito dun curso de mestrado en Cultura Portuguesa, realizado no Departamento de Letras da Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro. Dese proxecto resultou un traballo fin de mestrado titulado Documentação Foraleira Dionisina dos Concelhos de Alfândega da Fé, Carrazeda de Ansiães, Freixo de Espada à Cinta, Macedo de Cavaleiros, Mirandela, Torre de Moncorvo e Vinhais. Contextualização histórico- geográfica e edição (Costa 2003).