El treball lexicogràfic de Joan Fuster (Revista de Lexicografía, 2025)
En aquest treball plantegem una aproximació a la tasca feta per l’escriptor Joan Fuster en l’elaboració de la Gran Enciclopèdia Catalana (1968-1980) i la Gran Enciclopedia de la Región Valenciana (1973-1977) a través, principalment, de l’examen de la correspondència conservada. Aquesta faena, poc ponderada en el conjunt de la seua obra i la seua trajectòria professional, supera amb escreix la d’assessorament que s’havia esmentat ocasionalment. D’altra banda, contribuïm també a aportar noves dades sobre l’enciclopedisme en la tradició lexicogràfica catalana.