(untitled) (Sarmiento. Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, 2019)
Recensión de libro: M. Banguesas Vázquez; J. Aguilar Madrazo; R. Iglesias Veiga (2018). IES Pino Manso do Porriño. 1966-2016. 50 anos de ilusións.