Herminio Barreiro: a educación como diálogo (Sarmiento. Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, 2020)
Entrevista realizada por Gena Borrajo ao profesor Herminio Barreiro no ano 2005, e que se publicou no número 347 de revista Cuadernos de Pedagogía.