Colección Biblioteca de Pedagoxía: Editorial Kalandraka (Sarmiento. Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, 2018)
Nota sobre a publicación da colección que se acolle baixo a denominación de Biblioteca de Pedagoxía e que dirixe o profesor da USC Antón Costa Rico.