M. Banguesas Vázquez; J. Aguilar Madrazo; R. Iglesias Veiga: IES Pino Manso do Porriño. 1966-2016. 50 anos de ilusións: O Porriño: Concello do Porriño, 2018, 358 pp. ISBN: 978-84-0902-347-9 (Sarmiento. Revista Galego-Portuguesa de Historia da Educación, 2019)
Recensión de libro: M. Banguesas Vázquez; J. Aguilar Madrazo; R. Iglesias Veiga (2018). IES Pino Manso do Porriño. 1966-2016. 50 anos de ilusións.