Saltar rápido ao contido da páxina
Navegación principal
Contido principal
Barra lateral
Toggle navigation
Actual
Archivos
Avisos
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Registrarse
Iniciar sesión
Español
Galego
English
Inicio
Arquivos
Vol. 13 Núm. 2 (2019)
Vol. 13 Núm. 2 (2019)
DOI:
https://doi.org/10.17979/rotur.2019.13.2
Publicada:
2019-07-31
Táboa de contidos
Artículos
El enoturismo Casher en España. Un nuevo producto turístico y cultural
José María Prat Forga
DOI:
https://doi.org/10.17979/rotur.2019.13.2.5168
Publicado:
xul. 24, 2019
páxinas
1-16
Determinantes del éxito del turismo en parques temáticos. Un estudio comparado: Disneyland París frente a Port Aventura
Ana Agraso Varela
José Atilano Pena López
DOI:
https://doi.org/10.17979/rotur.2019.13.2.5427
Publicado:
xul. 24, 2019
páxinas
17-40
Degradação nas Vias entre Aeroporto e Hotéis, e o Turismo na Visão dos Taxistas de Belém (PA).
Fabrício Lemos de Siqueira Mendes
Marlon Wallace Serra Conceição
Agnes Brenda Da Silva Sousa
Silvia Helena Ribeiro Cruz
Diana Priscila Sá Alberto
DOI:
https://doi.org/10.17979/rotur.2019.13.2.5221
Publicado:
xul. 24, 2019
páxinas
41-56
Políticas Públicas de Turismo e de Cultura no Brasil: uma análise comparada de planos das esferas nacional, estadual e municipal
Mariana Tomson de Abreu
Bruno Martins Augusto Gomes
Nadia Giannini
Silvana do Rocio de Souza
DOI:
https://doi.org/10.17979/rotur.2019.13.2.5446
Publicado:
xul. 24, 2019
páxinas
57-67
La diversificación y promoción turística en tiempos de “nuevas ruralidades”: de la costa atlántica al campo pampeano
Cecilia Verena Pérez Winter
DOI:
https://doi.org/10.17979/rotur.2019.13.2.5267
Publicado:
xul. 24, 2019
páxinas
68-85
Reseñas
La vid y el vino en el Cono Sur de América Argentina y Chile (1545-2019). Aspectos políticos, económicos, sociales, culturales y enológicos. Mendoza, 2019
Eva Parga Dans
Pablo Alonso González
DOI:
https://doi.org/10.17979/rotur.2019.13.2.5619
Publicado:
xul. 24, 2019
páxinas
86-89